Bilder från semester jobbet i simhallen 2013
Uppdaterad 2016-06-15 Foton Tommy Hassinen Copyright © 2013 - 2022
2013 Fredagen den 19 juli började vi att tappa ur bassängen, man får tappa i intervaller så inte bassäng väggarna ska rasa in. Måndag förmiddag så var bassängen tom och arbetet med att skura den kunde börja. Leif och Maud Nilsson, Mari Gustavsson och Lena Karlsson hade hand om skurningen. Vi bytte ut alla fönster kassetter mot nya självrengörande. Daniel Gustavsson, Markus Levin, Mikael Gustavsson, Kenneth Björklund, Niklas Larsson och Tonna Eriksson fixade fönstren.
Vi bytte ut gjutjärns rören till PVC i källaren och det jobbet fixade Joakim Karlsson, Malle Sjölin, Niklas Larsson. Vi monterade in automatisk vattenpåfyllning, nya möbler till cafeterian och hallen, målade den blå kanten vid poolen. Ingemar Eklund slipade ner blå kanten innan Kantus kunde prima och lägga på nytt halkmedel och färg. Montering av möbler utfördes av Rune Karlsson och Lars-Erik Eklund. Monika Gustavsson hade hand om servering av kaffe och mackor, tyvärr så finns hon inte hos oss längre.
Jag har säkert glömt någon eller några som var med och gjorde ett kanon jobb i hallen. En sådan här upprustning hade inte gått att utföra om inte alla var hyggliga och ställde upp ideellt med arbete.
Ett stort tack från Ordförande